Ви є тут

Міжнародна виставка з полювання ExpoHunting в м.Сосновець. Польща. Результати виставки

04.08.2015
З 10 по 12 квітня компанія Акрополіс взяла участь у Міжнародній виставці з полювання ExpoHunting в м. Сосновець, Польща.

З 10 по 12 квітня компанія Акрополіс взяла участь у Міжнародній виставці з полювання ExpoHunting в м. Сосновець, Польща.

Завдяки хорошій організації виставки, цього року ExpoHunting прийняла близько 9500 відвідувачів, 200 компаній-експонентів з 10 країн, що представляють майже 400 брендів.

У виставці взяли участь провідні виробники і дистриб'ютори зброї, амуніції, оптики, одягу, взуття та аксесуарів, цікавих для кожного мисливця.  А також позашляховики, ножі, луки для полювання, обладнання для відпочинку доповнювали асортимент.

Для нас, як для учасників, ця подія стала чудовою можливістю представити продукцію компанії Акрополіс на одній з найбільш відомих виставок у Європі.

Ми хотіли б подякувати всім відвідувачам за високу оцінку нашої продукції . Найбільшу увагу відвідувачів привертали наші футляри для нарізної та гладкоствольної зброї, які цінуються завдяки своїй міцності, ремені для зброї з натуральної шкіри, а саме швидкоз’ємний ремінь та декоративні трофейні дошки ручної роботи.

Iз задоволенням ділимося з Вами фотографіями з виставки: